Τι είναι το gourounaki.gr?

To gourounaki.gr είναι ένα site προώθησης προϊόντων ειδικά φτιαγμένο από τεχνικούς με μακροχρόνια εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό στο web marketing. To gourounaki.gr είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να αποκτήσει μια επιχείρηση πρόσβαση σε νέους πελάτες αλλά και για να μπορούν οι επισκέπτες να βρίσκουν τις φτηνότερες τιμές χωρίς κανένα περιορισμό.

To gourounaki.gr παρέχει σε όποιον έχει δικτυακό κατάστημα (e-shop) τα εργαλεία για να αυξήσει,και τον έλεγχο για να ελέγχει τον αριθμό των πωλήσεων που προέρχονται από τους χρήστες του. To gourounaki.gr είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες εκτός των πωλήσεων όπως web marketing, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, εκπαίδευση προσωπικού σε τεχνικές web marketing και υποστήριξη.

Με την εμπειρία και τεχνογνωσία μας στεκόμαστε στο πλευρό του διαφημιζόμενου διασφαλίζοντας την βελτίωση των πωλήσεων με αυτοματοποιημένες διαδικασίες και υψηλή χρηστικότητα. Επιπλέον προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από συμβουλευτικές υπηρεσίες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι των πωλήσεων σας.

Στo gourounaki.gr έχουμε πάθος με την εξυπηρέτηση των πελατών και πάντα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία των επισκεπτών αλλά και τον διαφημιζόμενων εταιρειών. Ελπίζουμε ότι θα μας δώσετε την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε τον διαδικτυακό κύκλο εργασιών σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις του e-shop σας.Πως μπορώ να συμπεριλάβω το δικτυακό κατάστημα μου στο gourounaki.gr?

Είναι πολύ εύκολο να συμπεριλάβετε το δικτυακό κατάστημα σας στο gourounaki.gr.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε αυτή την αίτηση , να προσθέσετε μια γραμμή κώδικα στο δικτυακό κατάστημα σας προκειμένου να έχετε τον πλήρη έλεγχο των πωλήσεων σας και να μας δώσετε όλα τα προϊόντα που έχετε σε μορφή feed προκειμένου να τα ανεβάσουμε.

Μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς αυτή η διαδικασία έχετε και πρόσβαση στην πλατφόρμα μας όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες όπως τις εμφανίσεις, τις επισκέψεις και τις πωλήσεις που έγιναν μέσω του gourounaki.gr. Η πλατφόρμα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο δίνοντας σας έτσι άμεση εικόνα αλλά να έλεγχο.Χρειάζεται οι χρήστες του gourounaki.gr να κάνουν κάποια εγγραφή?

Όχι, η χρήση του gourounaki.gr είναι δωρεάν και απεριόριστη για όλους τους επισκέπτες. Έτσι το κάθε προϊόν σας έχει την καλύτερη δυνατή θέση με μοναδικό κριτήριο την τιμή του χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για κάθε επίσκεψη στο δικτυακό κατάστημα σας.Γιατί είναι το gourounaki.gr διαφορετικό?

Γιατί είναι το μοναδικό site σύγκρισης τιμών που ο διαφημιζόμενος πληρώνει με ποσοστό επί των εξακριβωμένων πωλήσεων και όχι για κάθε εμφάνιση προϊόντος ή επίσκεψη χρήστη στο δικτυακό κατάστημα.

Στο gourounaki.gr.gr δουλεύουμε μαζί σας με σκοπό να δώσουμε στους επισκέπτες αλλά και στους πελάτες μας την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία στην αγορά. Χτίζοντας πάνω στην εμπειρία και τεχνογνωσία μας προσπαθούμε να προωθήσουμε την επιχείρησή σας.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε την ιστοσελίδα μας για τα ψώνια σας και σας ευχόμαστε μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του gourounaki.gr


Copyright © 2011 All rights reserved. means4.com